22 oktober 2014

Duurzame Dates helpen duurzame initiatieven verder

De Duurzame Dates komen voort uit Duurzame Dinsdag, waarbij ieder jaar landelijk ingediende initiatieven worden aangeboden aan de minister. De provincie Groningen organiseert de Duurzame Dates samen met het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN) op 29 januari 2015.

 

Ideeën voor het besparen, opwekken of hergebruiken van energie? Geef u dan op voor de Duurzame Dates op 29 januari 2015. Op deze dag komen alle duurzame initiatieven bij elkaar in het provinciehuis in Groningen. Aan het eind van de dag reikt gedeputeerde Yvonne van Mastrigt de prijs uit voor het beste idee voor duurzame energie. 

 

Tijdens de bijeenkomst presenteren Groninger ondernemers en particulieren hun ideeën op het gebied van duurzame energie op de 'date plaza' in het provinciehuis. De dag is ervoor bedoeld om kennis te delen, het netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Met de Duurzame Dates kunt u uw eigen duurzame initiatief verder ontwikkelen. Aanmelden voor de Duurzame Dates kan via het digitale formulier