U bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Nieuwsarchief  /  De winnaars zijn bekend!
07 september 2022

De winnaars zijn bekend!

Tijdens Duurzame Dinsdag op 6 september werden de winnende initiatieven bekend gemaakt. Hieronder de winnaars van de verschillende themaprijzen van Duurzame Dinsdag 2022.

 

Lidl Voedselprijs

De Lidl Voedselprijs is gewonnen door OnzeMarkt. Onze Markt is een consumentenbeweging en voedselmerk dat zich inzet voor een eerlijker voedselsysteem.

Winnaars Lidl Voedselprijs 2022

 

ING Circulair Ondernemenprijs

De ING Circulair Ondernemenprijs gaat naar Drystack. Drystack ontwikkelde een systeem waarbij je kunt bouwen met een soort legoblokjes. Cement is niet meer nodig.

Winnaars ING Circulair Ondernemenprijs 2022

 

Greenchoice Energieprijs

De Greenchoice energieprijs gaat naar Energiedamwand Nederland. Een kadeconstructie die energie onttrekt aan het oppervlaktewater.

Winnaar Greenchoice Energieprijs 2022

 

VHG Groenprijs

De VHG Groenprijs gaat naar het Tiny Forest, een dichtbegroeid, inheems minibos zo groot als een tennisbaan. Niet alleen een paradijs voor insecten, vlinders en vogels. Maar ook voor buurtbewoners en kinderen.

Winnaars VHG Groenprijs 2022

 

IVN Natuurprijs

De IVN Natuurprijs gaat naar Rechten voor de natuur. Het toekennen van eigen rechten helpt bij het beschermen van natuur, voor huidige en toekomstige generaties.

Winnaars IVN Natuurprijs 2022

 

Duurzame Dinsdag-prijs

De Duurzame Dinsdag-prijs gaat dit jaar naar KlimaatGesprekken. Sinds 2016 zijn er bijna 400 klimaatcoaches opgeleid, die vaak betaald of onbetaald bijdragen aan de klimaattransitie.

Winnaars Duurzame Dinsdag-prijs 2022

Wij feliciteren alle winnaars!