Naast de landelijke editie van Duurzame Dinsdag worden er dit jaar ook regionale edities georganiseerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Gelderland. Initiatiefnemers uit die provincies doen automatisch mee met zowel de landelijke als de regionale Duurzame Dinsdagen en hoeven hiervoor ťťnmalig een initiatief/idee in te dienen.

 

De regionale Duurzame Dinsdagen zijn erop gericht om initiatiefnemers op lokaal niveau in het zonnetje te zetten en tijdens de Duurzame Dates te koppelen aan externe partijen om daarmee ideeŽn daadwerkelijk te realiseren of bestaande ideeŽn op een hoger niveau te tillen. Dit is het moment dat burgers, bedrijven, verenigingen, stichtingen en overheden op provinciaal niveau over duurzaamheid in gesprek komen en elkaar concreet helpen bij het uitvoeren van duurzame ideeen.

 

Voor meer informatie over het programma en het laatste nieuws uit iedere provincie:

 

 

Bekijk de Duurzame Dates in Noord-Holland in 2009

Waarom doet de Provincie Noord-Holland mee aan de Duurzame Dates? Bekijk hieronder de Duurzame Dates in Noord-Holland in 2009. In 2009 loofde de Provincie Noord-Holland zelfs een eigen prijs uit aan het beste Noord-Hollandse initiatief!