'Hier en Nu Levenstheater' 378

Mijn idee het ‘Hier en Nu Levenstheater’ is een ontwikkelingsconcept voor een dagelijks educatief en entertainend tv-programma waaraan een ‘Hier en Nu Bewustzijnsspel’ is gekoppeld en waarbij geld ingezameld wordt.

Het tv-ontwikkelingsprogramma kent twee hoofddoelen:
- Zoveel mogelijk mensen en bedrijven ‘profit- en non-profit’, (maar ook vakkennis, geld en informatie) samenbrengen in het HIER en NU.
- Ze collectief opleiden naar de veranderingen van een duurzame tijd.

De kern van mijn tv-ontwikkelingsprogramma vormt het ‘Hier en Nu Bewustzijnsspel’. Een ‘cultuurveranderingspel’ dat met de hele samenleving gespeeld kan worden en ons in staat stelt om het leven positief te veranderen.
Mijn duurzaam idee het 'Hier en Nu Levenstheater' is 'het IDEE achter het IDEE - De verschillende ideeën en initiatieven die voor deze wedstrijd zijn ingestuurd, kunnen aandacht krijgen in het door mij bedachte tv-ontwikkelingsprogramma. Het theaterconcept biedt een ‘spelfundament’ waarop de andere ideeën uitgebouwd zouden kunnen worden en waar verschillende organisaties, bedrijven en ontwikkelaars die zich bezighouden met duurzaamheid met elkaar in contact gebracht kunnen worden.