Duurzame dinsdag
U bent hier:  Home  /  Nieuws

Nieuwsberichten Duurzame Dinsdag 2017

 

Greenchoice Energieprijs 2017

Vooroplopers en aanpakkers gezocht! Heb jij een innovatief idee, startup of initiatief dat écht bijdraagt aan een duurzame wereld? Dan maak je kans op de Greenchoice Energieprijs!

Lees meer

 

Asito Sociale-innovatieprijs 2017

Vandaag lanceren wij de Asito Sociale-innovatieprijs! Heb jij een vernieuwend idee dat mensen verbindt? ondernemen? Zorg jij voor meer contact tussen diverse groepen uit de samenleving? Dan maak je kans op de Asito Sociale-innovatieprijs van €1000!

Lees meer

 

Lidl Voedselprijs 2017

Heb jij een duurzaam idee op het gebied van voedsel? Weet jij hoe de productie en/of consumptie van voedsel duurzamer kan? Dien je idee in en maak kans op de Lidl Voedselprijs van €1000,- en ondersteuning van Lidl.

Lees meer

 

VHG Groenprijs 2017

Deze week lanceren wij de VHG Groenprijs 2017! Heb jij een groen initiatief of idee dat de natuur dichterbij brengt? Waardoor de leefbaarheid voor mens en dier in de buurt toeneemt? Dan maak je kans op de VHG Groenprijs bestaande uit €1000,- en ondersteuning van VHG.

Lees meer

 

ENGIE Jongerenprijs 2017

Zet jij technologie in voor een duurzame toekomst, ben je pionier en jonger dan 30 jaar? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag. Naast 1000,- ontvangt de winnaar van deze prijs ondersteuning van ENGIE services.

Lees meer