Duurzame dinsdag
U bent hier:  Home  /  Nieuws

Nieuwsberichten Duurzame Dinsdag 2017

 

Kom in 2018 stage lopen bij Duurzame Dinsdag!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die samen met het projectteam een succes gaat maken van Duurzame Dinsdag 2018. Heb jij affiniteit met social media en interesse in duurzaamheid? En ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een non-profit organisatie? Lees meer...

 

Matching tijdens de Dag van de duurzaamheid

Vandaag, op de dag van de duurzaamheid, organiseert het Ministerie van I&M een Matchmakingmarkt. Het doel hiervan is om beleid en samenleving aan elkaar te koppelen op een manier die leidt tot wederzijdse versterking.

Heel veel initiatieven uit de Duurzame Dinsdag koffer zijn aanwezig.

De koffer die op Duurzame Dinsdag werd overhandigd wordt door het Ministerie gezien als bron van innovatie en als belangrijk signaal voor het beleid van Ministerie van I&M. Tijdens de Matchmakingmarkt kijken beleidsmakers en initiatiefnemers samen naar de signalen uit de koffer. En worden initiatieven gekoppeld aan beleid.

 

Winnaars 2017 bekend!

De jury van Duurzame Dinsdag reikte op 5 september prijzen uit voor de meest innovatieve ideeën binnen diverse thema’s: de Asito Sociale-innovatieprijs, Greenchoice Energieprijs, VHG Groenprijs, ENGIE Jongerenprijs en de Lidl Voedselprijs. Tevens werd de Duurzame Dinsdagprijs voor een sector-overstijgend idee uitgereikt.

Bekijk hier wie er op 5 september 2017 in de prijzen viel

 

 

Greenchoice Energieprijs 2017

Vooroplopers en aanpakkers gezocht! Heb jij een innovatief idee, startup of initiatief dat écht bijdraagt aan een duurzame wereld? Dan maak je kans op de Greenchoice Energieprijs!

Lees meer

 

Asito Sociale-innovatieprijs 2017

Vandaag lanceren wij de Asito Sociale-innovatieprijs! Heb jij een vernieuwend idee dat mensen verbindt? ondernemen? Zorg jij voor meer contact tussen diverse groepen uit de samenleving? Dan maak je kans op de Asito Sociale-innovatieprijs van €1000!

Lees meer

 

Lidl Voedselprijs 2017

Heb jij een duurzaam idee op het gebied van voedsel? Weet jij hoe de productie en/of consumptie van voedsel duurzamer kan? Dien je idee in en maak kans op de Lidl Voedselprijs van €1000,- en ondersteuning van Lidl.

Lees meer

 

VHG Groenprijs 2017

Deze week lanceren wij de VHG Groenprijs 2017! Heb jij een groen initiatief of idee dat de natuur dichterbij brengt? Waardoor de leefbaarheid voor mens en dier in de buurt toeneemt? Dan maak je kans op de VHG Groenprijs bestaande uit €1000,- en ondersteuning van VHG.

Lees meer

 

ENGIE Jongerenprijs 2017

Zet jij technologie in voor een duurzame toekomst, ben je pionier en jonger dan 30 jaar? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag. Naast 1000,- ontvangt de winnaar van deze prijs ondersteuning van ENGIE services.

Lees meer