U bent hier:  Home  /  Partners  /  SME Advies

SME AdviesSME Advies is partner van Duurzame Dinsdag

 

SME Advies is een communicatieadviesbureau met een sociaal-ecologische inslag. SME Advies is een dochteronderneming van het IVN, specifiek voor educatie, communicatie en participatie. De missie van SME is om op innovatieve wijze als schakel tussen beleid en uitvoering en als vertaler van wat burgers beweegt bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving.

Op SME kan een beroep gedaan worden voor methode- en strategieontwikkeling, advies, (praktijk)onderzoek en project- of procesmanagement. Maar ook voor de uitvoering van projecten is SME te benaderen. Opdrachtgevers zijn overheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Organisaties die met SME werken zijn vaak verrast door onze vakkundige aanpak en het enthousiasme en de creativiteit waarmee ze werken. Deze instelling komt voort uit de inspiratie die ze halen uit de praktijk. Duurzaamheid is mensenwerk! En deze mensen inspireren SME om creatieve oplossingen te bedenken voor ingewikkelde communicatieproblemen.

Meer informatie: www.sme.nl