Hydraloop Cascade 043

De Hydraloop Cascade is een modulair en schaalbaar waterrecyclesysteem, ontworpen voor waterrecycling op een grotere schaal. Het verbindt meerdere Hydraloop-apparaten met elkaar verbindt, waardoor het waterrecyclingsproces kan worden opgeschaald voor grotere volumes waterverbruik.

Het systeem maakt gebruik van geavanceerde IoT-technologie om de verschillende componenten te monitoren en aan te sturen, waardoor het waterverbruik efficiŽnt kan worden beheerd en geoptimaliseerd. Het systeem vereist minimaal onderhoud en is zelfreinigend, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik in appartementencomplexen, kantoorgebouwen, studentenhuizen, hotels en bijvoorbeeld ziekenhuizen. Met de Hydraloop Cascade kunnen gebouwen significant besparen op waterverbruik, afvalwater verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.
Gezien de evidente water schaarste die ons land heeft, en omdat die schaarste alleen maar toeneemt, roep ik het kabinet op om het bouwbesluit aan te passen zodat alle nieuwbouw Ďrecycle readyí gebouwd gaat worden, en al deze huizen en gebouwen gaan bijdragen aan een waterduurzame toekomst, met voldoende water voor iedereen.