U bent hier:  Home  /  Partners  /  Nuon

Nuon is partner van Duurzame Dinsdag

 

Nuon is een toonaangevende energie-onderneming, die met elektriciteit, gas, warmte en aanvullende diensten klanten bedient in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. De onderneming is actief in productie, handel, transport en levering van (duurzame) energie. Nuon streeft naar evenwichtige groei voor alle belanghebbenden: aandeelhouders, medewerkers, klanten, milieu en maatschappij. Naast de productie, de handel, het transport en de levering van energie biedt Nuon dienstverlening op maat en levert zij specifieke producten voor zowel consumenten als bedrijven.

Nuon ondersteunt dit sympathieke initiatief graag, omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoge prioriteit heeft. Nuon maakt als bedrijf deel uit van de samenleving en wil verantwoord omgaan met die rol. Daarom ondersteunt Nuon ook anderen die bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Duurzaamheid is niet alleen een zaak van bedrijven en organisaties. De creativiteit en betrokkenheid van de Nederlandse burgers is onontbeerlijk om een duurzame samenleving dichterbij te brengen. Daarom steunt Nuon duurzame initiatieven uit de samenleving. Wij zetten onze expertise en slagkracht in om deze initiatieven onder de aandacht te brengen van de beslissers en bestuurders in Nederland. Het thema van dit jaar heeft onze speciale aandacht, vanwege de logische link naar onze kernactiviteiten.


Meer informatie: www.nuon.nl