The Idealists 497

97% van alle mensen start nooit een bedrijf voor hun gouden idee. Wij sourcen hiervan de ideeŽn die SDG-gerelateerd zijn, valideren deze in-house, koppelen deze aan non-idea-founders en financiering en begeleiden deze nieuwe bedrijven naar een succesvolle lancering en groei.
Wij sourcen dus de beste SDG-gerelateerde ideeŽn van de crowd, die anders verloren zouden gaan, om daarvan succesvolle bedrijven te maken.
Wij doen dit middels een uniek platform gebouwd op een combinatie van collectieve en artificiŽle intelligentie, waarmee we een meer voordelige, schaalbare en snelle manier hebben om dit te doen dan reguliere accelerators die zich focussen op de 3%.
Ik raad u aan om een een fonds of regeling op voor startende sociale/impactvolle ondernemers op te richten. Er is momenteel een gigantische funding gap, doordat Social investors pas willen investeren wanneer de risicofase voorbij is. Er is meer dan voldoende sociaal kapitaal in de markt aanwezig voor die scale-up- en lagere risicofases, maar door de huidige funding gap vůůr die fases is er onvoldoende dealflow voor alle investeerders in die latere fases. Alle pensioenfondsen, private banking-takken en vermogensbeheerders zullen u kunnen bevestigen dat zij meer vraag hebben naar sterke impactvolle investeringen dan dat zij opportuniteiten aan kunnen bieden.