Persbericht: Kick off Duurzame Dinsdag Dronten, Lelystad, Zeewolde

Op maandag 23 april is nabij het Flevolandse klimaatmonument in Zeewolde de officiële aftrap gegeven voor de eerste lokale editie van Duurzame Dinsdag in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Landelijk projectleider Corine Bok van IVN overhandigde het Duurzame Koffertje aan de twee wethouders en beleidsadviseur Milieu  van de drie gemeenten. 

Lees hier meer.

 

Persbericht: De Duurzame Dinsdag koffer is voor 2012 goed gevuld

Duurzame Dinsdag verzamelt al vele jaren duurzame ideeën uit de samenleving. Ook dit jaar zijn er bijna 400 innovatieve initiatieven en duurzame oplossingen ingeleverd.  Ideeën die bijdragen aan een duurzaam Nederland. Op 4 september zal op Duurzame Dinsdag, de koffer met deze  ideeën worden overhandigd aan het Kabinet.  Lees hier meer  »

 

Persbericht: Aftrap Duurzame Dates Zuid-Holland op 8 mei door gedeputeerde en wethouder

Op dinsdag 8 mei jl gaven gedeputeerde Govert Veldhuijzen van de provincie Zuid-Holland en wethouder Theo Duijvestijn van de gemeente Westland de officiële aftrap voor de  Zuid-Hollandse editie van Duurzame Dinsdag. Dat gebeurde op de locatie van het aardwarmteproject van Green Well Westland in Honselersdijk. Lees meer

 

Persbericht: Start Duurzame Dates in Noord-Holland

Op donderdag 26 april overhandigde gedeputeerde Jaap Bond in het AFAS stadion de Duurzame Dinsdag koffer aan Wethouder Suzanne Den Dulk tijdens de bijeenkomst ‘De kracht van het DNA Noordwest Holland. Hiermee is het startschot gegeven voor het verzamelen van duurzame, innovatieve ideeën uit Noord-Holland. Lees hier meer.

 

Persbericht: tot 24 juni staat de koffer van Duurzame Dinsdag  open voor jouw duurzame ideeën

Heb jij een idee of een oplossing voor een duurzame samenleving? Doe dan mee en dien jouw idee voor 24 juni in op www.duurzamedinsdag.nl. Iedereen kan mee doen. Heb jij een idee op het gebied van voeding, wonen, energie, mobiliteit, natuur of biodiversiteit? Zorg dat jouw idee dit jaar ook in de koffer zit. Dien je idee voor 24 juni in op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op een prijs. Lees hier verder.

 

Persbericht: 10 genomineerden voor Duurzame Dinsdag, op 4 september prijsuitreiking en eerste Duurzame Troonrede

Op dinsdag 4 september wordt voor 14e keer Duurzame Dinsdag gehouden. Dit jaar neemt staatssecretaris Joop Atsma (Ministerie van Infrastructuur en Milieu), als vertegenwoordiger van het kabinet de Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. Ook dit jaar met ruim 400 duurzame ideeën uit de samenleving. De jury van Duurzame Dinsdag reikt prijzen uit voor de meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzaam Nederland.  Lees hier verder  »

 

Persbericht 5 september
Minister Liesbeth Spies reikt Duurzame Lintjes uit. Staatssecretaris Joop Atsma neemt Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. Eerste Duurzame Troonrede door Marjan Minnesma.

Lees hier het persbericht