Ontwerp/bouwwedstrijd voor mbo Studententeams 093

SMARTCirculair is de nationale ontwerpwedstrijd waarin multidisciplinaire studententeams strijden om het meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende en circulaire ontwerp voor een opdracht van hun opdrachtgever.

Waarom een landelijke ontwerpwedstrijd?

de Circulaire Bouw kan versneld opgeschaald worden, inclusief bouwen met natuurlijke bouwmaterialen. Studenten in heel Nederland nemen het voortouw en groeien uit tot ambassadeurs van de circulaire economie.

We willen een impuls geven aan meer instroom in MBO-techniek, iedereen staat verbaasd over de ongelooflijke prestaties waartoe MBO-studenten in staat zijn. Hoe mooi is het als de landelijke overheid de ongelooflijke kracht van onze mbo-toppers steunt!
TNO Naomi Montenegro Navarro over SMARTCirculair: "Wij helpen bij vergelijkingen kunnen maken, kaders stellen en tegelijkertijd hebben we onderzoek doen en dat is super belangrijk en tegelijkertijd hebben we mensen nodig die het gewoon gaan en die gewoon gaan doen en niet wachten. En dat zijn deze SMARTCirculair mbo studenten!"