U bent hier:  Home  /  Prijzen  /  Nanook Klimaat-Positiefprijs

Over de Nanook Klimaat-Positiefprijs
Een klimaat-positief leven is voor iedereen betaalbaar

Meer CO2 uit de lucht halen dan je erin stopt. Dat is een klimaat-positief leven. Het compenseren van je footprint is veel goedkoper dan de meeste mensen denken. Waarom is dit dan nog niet bij het grote publiek bekend? Heb jij een uitvoerbaar, betaalbaar idee om deze boodschap bij zoveel mogelijk mensen te krijgen? Dien dan jouw idee uiterlijk 6 juni in en maak kans op de Nanook Klimaat-Positief Prijs.

Deze prijs is nieuw dit jaar
Nanook is een start-up die gelanceerd wordt op Duurzame Dinsdag. De Klimaat-Positief Prijs sluit fantastisch aan bij de doelstellingen van Duurzame Dinsdag om toegankelijke, haalbare klimaat oplossingen dichter bij de samenleving te krijgen.

Over Nanook en 500 miljoen Europeanen
Aan ambitie ontbreekt het niet bij Nanook. 500 miljoen Europeanen klimaat-positief voor 2030. Dat is de missie. Je begrijpt dan ook direct dat de inzendingen direct relevant zijn voor Nanook om de boodschap van een betaalbaar klimaat-positief leven bij zoveel mogelijk mensen te krijgen. Nanook plant in eerste instantie bomen om CO2 uitstoot te compenseren en helpt met CO2 reducerende tips en suggesties voor alledaagse producten en diensten die bijdragen aan de oplossing. Na verloop van tijd zullen ook andere compensatie oplossingen worden aangeboden om nog sneller carbon emissies te voorkomen of op te slaan. Doe mee via nanook.earth