U bent hier:  Home  /  Prijzen  /  ING Circulair Ondernemenprijs

Over de ING Circulair Ondernemenprijs

Onderneem jij circulair en heb je grote plannen?

Starters, MKB-ers en start-ups met duurzame, circulaire businessmodellen en potentie opgelet.

Heb jij een opschaalbaar idee op het gebied van circulair ondernemen? Deel dan jouw idee of initiatief voor 1 juni op duurzamedinsdag en maak kans op de ING Circulair Ondernemenprijs van € 1000,-.

 

 

 

 

Deze prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar won Mara & Villosa deze prijs met haar sieraden van gerecycled goud, waardoor kostbare grondstoffen worden bespaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ING

Als grote Nederlandse bank heeft ING een maatschappelijke functie en spelen ze een belangrijke rol in het economisch verkeer. ING is er voor alles en iedereen, of het nu gaat om een grote supermarktketen, een starter op de woningmarkt of de bakker op de hoek.

‘We willen nog veel langer met elkaar en met de aarde mee. Daarom vinden wij het belangrijk bewust te bankieren. Dit vind je terug in onze producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We houden ons uiteraard aan de wet- en regelgeving en we willen ook voldoen aan de eisen die onze samenleving stelt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.’

 

Dien jouw idee voor 1 juni in en maak kans op de ING Circulair Ondernemenprijs.