U bent hier:  Home  /  Prijzen  /  Greenchoice Energieprijs

Over de Greenchoice Energieprijs

Vooroplopers en aanpakkers gezocht

Waar steek jij energie in?

Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs. Groen is goed en écht groen al helemaal. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Nederland 100% draait op schone energie. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water of biomassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2018 werd de Greenchoice Energieprijs gewonnen door Hero Balancer. Zij zorgen voor een optimale afstemming van de warmtevraag in een gebouw of appartementencomplex, met een absolute voorrang voor de duurzame energiebronnen.

In 2017 ging deze prijs naar Physee. Dit bedrijf maakt nieuwe bedrijfspanden vrijwel volledig energieneutraal door zonnepanelen te verwerken in glas.

Ook dit jaar zoeken we weer ideeën, startups, innovaties die écht bijdragen aan een duurzame wereld. Dus heb jij een fantastisch idee om de energietransitie te versnellen? Laat het Duurzame Dinsdag weten en maak kans op de Greenchoice Energieprijs van € 1.000,-.

Over Greenchoice

Als duurzame energieleverancier levert Greenchoice groene stroom en bosgecompenseerd gas. Maar ze gaan verder dan dat. Ze helpen iedereen graag groene keuzes te maken. Dat wil zeggen: bewust omgaan met energie, verspilling vermijden en zelf duurzame energie opwekken. Zo werken we met elkaar naar een duurzaam Nederland.

Meedoen kan tot 1 juni. Schrijf je hier in.

 

Winnaar Greenchoice Energieprijs 2017: PHYSEE

Jury: ‘PHYSEE experimenteert met zonnepanelen verwerkt in glas. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar kan in potentie de energietransitie versnellen. Een startup met dit doel getuigt van lef!