U bent hier:  Home  /  Prijzen

De beste initiatieven en ideeën maken kans op een prijs.

Op Duurzame Dinsdag worden zes themaprijzen én een algemene Duurzame Dinsdag prijs uitgereikt. De prijzen bestaan uit ondersteuning van de partners en een geldbedrag van €1000,-. Lees hier meer over deze prijzen en de jury.

 

VHG Groenprijs

Heb jij een groen initiatief dat de natuur dichterbij brengt? Een idee waardoor de leefbaarheid voor mens én dier toeneemt? Dan maak je kans op de VHG Groenprijs.

Lees meer

 

Greenchoice Energieprijs

Vooroplopers en aanpakkers gezocht! Heb jij een innovatief idee, startup of initiatief dat écht bijdraagt aan een duurzame wereld en de lokale energietransitie? Dan maak je kans op de Greenchoice Energieprijs.

Lees meer

 

Lidl Voedselprijs

Heb jij een duurzaam idee op het gebied van voedsel? Weet jij hoe de productie en/of consumptie van voedsel duurzamer kan? Dien je idee in en maak kans op de Lidl Voedselprijs.

Lees meer

 

ING Circulair Ondernemenprijs

Onderneem jij circulair én heb je grote plannen?
Initiatieven van MKB, start-ups of startende ondernemers die een circulair idee hebben en al verder denken over opschaling of doorontwikkeling maken kans op de ING Circulair Ondernemenprijs.

Lees meer

 

IVN Natuurprijs

Draagt jouw initiatief bij aan natuur-inclusief leren, werken en wonen? En zorg je ervoor dat mensen of organisaties weer in contact komen met de natuur? Dien dan je idee in en maak kans op de IVN Natuurprijs!

Lees meer

 

 

Duurzame Dinsdag-prijs

Heb jij een idee dat betrekking heeft op alle of een combinatie van thema's?
Doe dan mee voor de Duurzame Dinsdag-prijs.

Lees meer

 

 

 

 

Wat gebeurt er met de beste ideeën en initiatieven in de koffer?

Alle ideeën en initiatieven gaan mee in het Duurzame Dinsdag koffertje op 6 september. Dit koffertje is de afgelopen jaren een icoon geworden: een icoon dat de duurzame samenleving verbindt aan de politiek. De beste ideeën krijgen letterlijk een podium 6 september, want ze maken ook kans op een van bovenstaande prijzen! Een jury onder leiding van Maurits Groen zal zich over de ingediende ideeën buigen.