U bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Nieuwsarchief  /  Werf mee! verspreid de oproep
25 mei 2012

Werf mee! verspreid de oproep

Help Duurzame Dinsdag bij het werven van goede duurzame initiatieven.Verspreid de oproep hieronder in jouw netwerk!
Ons logo, een banner en andere downloads die je kunt gebruiken vind je op deze website lees meer

 

Duurzaam idee? Doe mee!

Op 4 september 2012 verbindt Duurzame Dinsdag burgers en politiek

Heb jij een idee of een oplossing voor een duurzame samenleving? Doe dan mee en dien jouw idee in op www.duurzamedinsdag.nl. Iedereen kan mee doen.

Duurzame Dinsdag  verzamelt al jaren alle duurzame ideeën uit de samenleving. Een goed idee om de samenleving te verduurzamen hoort in de Duurzame Dinsdag koffer, die op 4 september wordt aangeboden aan het kabinet, aan de minister. Heb jij een idee op het gebied van voeding, wonen, energie, mobiliteit, natuur of biodiversiteit? Zorg dat jouw idee dit jaar ook in de koffer zit.  Dien je idee voor 24 juni in op www.duurzamedinsdag.nl  en maak kans op een prijs. De geldprijzen of begeleidingsprijzen waarmee jouw idee verder groeit worden op 4 september op het Binnenhof in Den Haag uitgereikt.

Wat heb jij nodig om jouw duurzame idee werkelijkheid te laten worden? Duurzame Dinsdag wil je graag de nodige aandacht geven, maar ook ondersteunen door jou te helpen met expertise en het vinden van financiën.  Doe je mee dan maak je kans op deze prijzen, maar ook kun je aanwezig zijn bij het debat met Tweede Kamerleden over wet en regelgeving voor duurzame en innovatieve regelgeving. Duurzame Dinsdag verbindt daarmee burger s en politiek.

Ken je iemand die zich inzet voor een duurzame samenleving? Draag deze persoon voor aan de jury voor het Duurzame Lintje. En wellicht ontvangt deze persoon deze nationale erkenning uit handen van de minister.

Laat met vele anderen aan het kabinet weten nodig wat nodig is voor een duurzame samenleving. Doe mee!