18 maart 2013

Start Duurzame Dinsdag in Noord-Holland

Op dinsdag 12 maart overhandigde gedeputeerde Jaap Bond in de Philharmonie in Haarlem aan Wethouder Annemieke Schep van de Gemeente Bloemendaal de Duurzame Dinsdag koffer: het startschot voor het verzamelen van duurzame, innovatieve ideeën uit Noord-Holland. Bloemendaal is dit jaar gastgemeente voor de Duurzame Dates.

Gedeputeerde Duurzame Energie Jaap Bond vindt het belangrijk dat duurzame initiatieven uit Noord-Holland zichtbaar worden en dat er met dit evenement aandacht is voor de daadwerkelijke uitvoering van de initiatieven. De kracht van Duurzame Dinsdag is dat niet alleen initiatiefnemers geholpen worden, maar de experts van de Dates zelf ook. Hij hoopt dat Noord-Holland dit jaar wederom koploper wordt met de meeste initiatieven en roept vooral ondernemers op om hun innovatieve ideeën in te dienen.
 

Wethouder Annemieke Schep: “Ik ben trots dat Bloemendaal in 2013 gastgemeente is voor de Duurzame Dates. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Met Duurzame Dinsdag geven we ruimte aan innovatie en we nodigen mensen uit om hun creatieve denkkracht in te zetten voor een duurzame toekomst.”