15 juni 2015

Nieuwe partners: Branchevereniging VHG en Cofely

De organisatie van Duurzame Dinsdag is heel blij met de komst van een tweetal nieuwe partners Branchevereniging VHG (Vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters) en Cofely (marktleider in technische dienstverlening). Met deze nieuwe partners kan Duurzame Dinsdag nog meer bereiken en met name de groene initiatieven en de innovatieve jongeren extra ondersteunen.

 

VHG ‘Samen Groen, Samen Groen Doen’ Prijs

Met Branchevereniging VHG (Vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters) wil Duurzame Dinsdag inzetten op het versterken van groene innovatieve ideeen uit de samenleving. VHG heeft als missie het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving. Groen heeft een toegevoegde waarde voor maatschappij en economie. Het heeft een positieve invloed op het welzijn van mensen en de ontwikkeling van kinderen. Groen geeft de politiek handvatten bij het aanpakken van maatschappelijke en economische vraagstukken. VHG ziet zichzelf danook als 'de groene inspiratiebron' voor de maatschappij en wil met Duurzame Dinsdag het meest innovatieve, duurzame groene initiatief ondersteunen met de VHG ‘Samen Groen, Samen Groen Doen’ Prijs.

 

Heb jij een groen intiatief? Doe dan mee! 

 

Cofely jongerenprijs

Cofely wil bijdragen aan een betere wereld door het leveren van duurzame technologie die daadwerkelijk het verschil maakt. Cofely helpt klanten energie te besparen, de energietransitie te realiseren, de kansen van digitalisering te benutten en processen voortdurend over de hele keten te optimaliseren. Met optimisme in het heden, wenden zij durf, daadkracht en intelligentie aan om te bouwen aan een betere toekomst. Met de Cofely jongerenprijs willen zij jonge innovators uitdagen hun ideeen in te dienen bij Duurzame Dinsdag. Jongeren hebben de toekomst en Cofely wil graag het meest innovatieve jongeren initiatief ondersteunen hun ideaal te bereiken. 

 

Ben jij jonger dan 25 jaar? Doe dan mee en dien je idee in op www.duurzamedinsdag.nl