28 oktober 2014

Groen dichterbij initiatief uit Zuid-Holland? Laat je matchen tijdens de Duurzame Dates

Heb je behoefte aan een frisse blik op je projectplan of communicatiemiddelen? Advies nodig hoe je een groep vrijwilligers start? Of zou je graag in contact komen met de gemeente, een fonds, of met basisscholen uit de buurt? Kom naar de Zuid-Hollandse Duurzame Dates en laat IVN je matchmaker zijn.
 

Op donderdag 4 december worden de Duurzame Dates georganiseerd. Tijdens deze middag worden duurzame burgerinitiatieven in contact gebracht met elkaar en met mensen die hen een stapje verder kunnen helpen. Dit netwerkevenement wordt al 5 jaar met succes georganiseerd voor Zuid-Hollandse deelnemers van Duurzame Dinsdag. Ook initiatiefnemers van groene buurtinitiatieven, aangesloten bij Groen dichterbij, zijn deze editie van harte welkom.
 

Wie komen er zoal?

Rene Visser  met het project ‘De Bloeiende stad’ en Esmeralda van Tuinen van Stichting Groenkracht hebben meegedaan aan Duurzame Dinsdag en krijgen advies. Rik Merk van het Milieuhuis in Spijkenisse heeft tips hoe je omwonenden betrekt bij je project en heeft een groot netwerk binnen de gemeente. Bart van de Waal, van CNME De Hooiberg weet hoe je scholen kunt bereiken.
 

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen naar c.emmelkamp@ivn.nl Vermeld hierbij jouw vraag en met wie/welke organisatie je graag in contact zou komen. Dan gaat IVN voor je aan de slag!

‘De Duurzame Dates’ vindt plaats op 4 december. Van 14.00-17.00 uur in Het Buitenbeest, in Zoetermeer.