U bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Nieuwsarchief  /  Duurzame Dates Noord-Holland
04 november 2011

Duurzame Dates Noord-Holland

Zeer geanimeerde Noord-Hollandse Duurzame Dates

Woensdag 12 oktober was Duurzaamheid en Innovatie het gesprek van de avond tijdens de Noord-Hollandse Duurzame Dates in het Courtyard by Mariotthotel.

Voorafgaand aan de werkelijke Dates ontving gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland van wethouder John Nederstigt van Duurzaamheid het ‘Noord-Hollandse duurzame koffertje’. Het koffertje was eerder dit voorjaar door Jaap Bond aan John Nederstigt afgegeven met de opdracht het te vullen met duurzame ideeën. En dat is goed gelukt.

In twee gespreksrondes hadden de ongeveer 25 initiatiefnemers gesprekken met deskundigen. De initiatiefnemers werden tijdens de avond gekoppeld aan experts die een persoonlijk advies gaven om het idee verder te verwezenlijken. En ook na de twee rondes waren de genodigden niet uitgesproken. Er zat heel veel positieve energie in de lucht en de goede verzorging van het evenement in het hotel maakte er een waar feest van uitwisseling en nieuwe ideeën van.

Lees meer op de website van Natuur- en Milieucentrum Haarlemmermeer.

Bekijk hier alle foto's (fotograaf: Vesna Zuuring, Vesna in Beeld

Foto: John Nederstigt overhandigt alle Noord-Hollandse initiatieven aan Jaap Bond (Fotograaf: Vesna Zuuring)

De Duurzame Dates Noord-Holland werden mogelijk gemaakt door IVN, De Provincie Noord-Holland, Het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer namens de gastgemeente van 2011 'Haarlemmermeer' en het Courtyard by Marriot Hotel. De dagvoorzitter was Rinske van Noortwijk (Greenwish).