Experts van diverse externe partijen werden gekoppeld aan tientallen Zuid-Hollandse initiatiefnemers om met hen mee te denken ten bate van hun duurzame idee, als vervolg op Duurzame Dinsdag.

Brengen en halen in het kader van duurzaamheid was het doel maandagavond 17 november 2008 in Cafť Verderop in Delft.


 

(foto: Hugo Schuitemaker)

 

Grote en kleine duurzame initiatieven en ideeŽn vanuit de samenleving werden o.a. op 2 september jl. tijdens de eerste Regionale Duurzame Dinsdag aangeboden aan milieugedeputeerde Erik van Heijningen van de provincie Zuid-Holland. Omdat het IVN niet wil dat het daar stopt zijn de duurzame dates in het leven geroepen.

De experts, waaronder vertegenwoordigers van overheid, het bedrijfsleven, diverse fondsen en maatschappelijke organisaties zetten hun expertise en netwerkkennis in tijdens een drietal datingrondes, met vruchtbare resultaten als gevolg.

 

Vrij daten

Ook kon er vrij Ďgedateí worden, waardoor niet alleen experts en initiatiefnemers elkaar ontmoeten, maar ook initiatiefnemers elkaar vonden. Kortom, een geslaagde avond. Nieuwsgierig naar de resultaten? Houd dan www.duurzamedinsdag.nl en www.ivn.nl/zuidholland in de gaten voor ontwikkelingen.

 

Voor vragen of interesse in deelname aan een volgende 'Duurzame Dates' kunt u contact opnemen met het IVN Consulentschap Zuid-Holland (010-477 96 69) of per consulentschap.zuidholland@ivn.nl.

 

Deze eerste Duurzame Dates zijn mede mogelijk gemaakt namens de provincie Zuid-Holland, Fonds 1818 en het VSB fonds..