» bekijk deze nieuwsbrief online
Uitnodiging
4 november 2011
Opening Duurzame Dinsdag koffer tijdens de 'Nacht van de Duurzaamheid'
Opening Duurzame Dinsdag koffer tijdens de 'Nacht van de Duurzaamheid'

Duurzame Dinsdag is nog maar net achter de rug en in een aantal provincies kijken we nog uit naar de duurzame dates. Maar wij nodigen jullie nu al uit om je te laten inspireren en ons op de hoogte te brengen van nieuwe initiatieven.  

 

Donderdag 10 november vindt in de Heineken Music Hall de Nacht van de Duurzaamheid plaats. Met 5500 andere mensen kan je deze avond voelen hoe groot en krachtig de duurzaamheidsbeweging is en hoeveel verschil we met elkaar en al onze eigen duurzame acties kunnen maken in de maatschappij.

 

Naast gastsprekers over duurzaamheid zijn er optredens van o.a. Bløf, Chef'' Special, Jungle by Night, Handsome Poets, DJ Isis en Nynke Laverman.

Voor het hele programma: zie www.nachtvandeduurzaamheid.nl

 

Tijdens de ‘Nacht van de Duurzaamheid opent Maurits Groen de Duurzame Dinsdag Koffer en nodigt daarmee een ieder uit om voor Duurzame Dinsdag 2012 nieuwe, innovatieve, creatieve ideeen in te dienen. Zoek ons op bij de Duurzame Dinsdag stand en dien ter plekke je idee in. 

In de aanloop naar dinsdag 4 september 2012 zullen de meest opvallende inzendingen breed onder de aandacht worden gebracht.

 

Als relatie van Duurzame Dinsdag kan jij gratis naar dit unieke duurzame evenement. Hoe? Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar marja.cottaar@urgenda.nl en je krijgt dan een email ter bevestiging met daarin een link waarmee u eenvoudig de kaarten kunt downloaden.

Vermeld in jouw bericht : "Actie Duurzame Dinsdag naar Nacht van de Duurzaamheid"

Je krijgt dan een bevestiging en als je die uitprint is dat jouw gratis ticket.

 

Ervaar hoeveel mensen, net als jij, betrokken zijn bij duurzaamheid en laat je inspireren!

 

www.nachtvandeduurzaamheid.nl

www.dagvandeduurzaamheid.nl

 

 

 


» afmelden