Duurzame dinsdag
U bent hier:  Home  /  Prijzen

De beste ideen maken kans op een prijs.

Op Duurzame Dinsdag worden vijf themaprijzen én een algemene Duurzame Dinsdag prijs uitgereikt.
Lees hier meer over deze prijzen en de jury.

 

Greenchoice Energieprijs

Vooroplopers en aanpakkers gezocht! Heb jij een innovatief idee, startup of initiatief dat écht bijdraagt aan een duurzame wereld? Dan maak je kans op de Greenchoice Energieprijs!

Lees meer

 

Asito Sociale-innovatieprijs

Heb jij een vernieuwend idee dat mensen verbindt? Zorg jij op voor meer contact tussen diverse groepen uit onze samenleving? Dien je idee in en maak kans op de Asito Sociale-innovatieprijs van €1000!

Lees meer

 

Lidl Voedselprijs

Heb jij een duurzaam idee op het gebied van voedsel? Weet jij hoe de productie en/of consumptie van voedsel duurzamer kan? Dien je idee in en maak kans op de Lidl Voedselprijs van €1000,- en ondersteuning van Lidl.

Lees meer

 

VHG Groenprijs

Heb jij een groen initiatief dat de natuur dichterbij brengt? Een idee waardoor de leefbaarheid voor mens én dier toeneemt? Dan maak je kans op de VHG Groenprijs, naast de 1000,- ontvang je als winnaar ondersteuning van VHG.

Lees meer

 

ENGIE Jongerenprijs

Zet jij technologie in voor een duurzame toekomst, ben je pionier en jonger dan 30 jaar? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag. Naast 1000,- ontvangt de winnaar van deze prijs ondersteuning van ENGIE services.

Lees meer