Duurzame dinsdag
23 augustus 2017

Wie wint de ENGIE Jongerenprijs 2017

De genomineerden voor de ENGIE Jongerenprijs zijn bekend! Deze prijs is voor jonge pioniers die technologie inzetten voor een duurzame toekomst. De jury heeft uit alle initiatieven in de koffer de top 3 ideeën gekozen. Op Duurzame Dinsdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie ontvangt de ondersteuningsprijs t.w.v. 1000? Houd 5 september aanstaande onze Twitter en Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

 

Sportief Opgewekt

Sportief Opgewekt helpt clubs en stichtingen hun sportaccommodatie te verduurzamen. Een idee van: Lucas Hullegie. Locatie: Arnhem

Website: https://www.sportiefopgewekt.nl/

 

Hydrozine: Duurzame Brandstof voor de Toekomst

TeamFAST ontwikkelt een systeem dat energie kan opwekken uit een vloeibare, duurzame energiedrager (mierenzuur, ook wel Hydrozine). Een idee van: Tim van Lohuizen. Locatie: Eindhoven.

Website: http://www.teamfast.nl/nl/

 

PowerNEST

PowerNEST wekt energie op uit wind en zon door middel van een geïntegreerde architectonisch aantrekkelijke oplossing voor platte daken van hoogbouw. Een idee van: Alexander Suma. Locatie: Eindhoven

Website: http://www.ibispower.eu/products/powernest-2/

 

 

 

ENGIE Jongerenprijs en Duurzame Dinsdag

De ENGIE Jongerenprijs is voor jonge pioniers die technologie inzetten voor een duurzame toekomst. ENGIE Services is marktleider in technologische services en duurzame oplossingen en zal de winnaar van de ENGIE Jongerenprijs ondersteunen.