Duurzame dinsdag
11 december 2015

Vacture: Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag

Wil jij stage lopen bij een uitdagende non-profit organisatie in Noord-Holland?

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een:

 

Stagiair Projecten voor Duurzame Dinsdag (32-36 uur)

 

Duurzame Dinsdag verzamelt al vele jaren duurzame ideeën uit de samenleving. Elke eerste dinsdag van de maand september wordt de Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, aangeboden aan het kabinet. In 2015 heeft staatssecretaris Mansveld de koffer in ontvangst genomen en heeft zij een tiental initiatieven uitgelicht om deze verder te helpen. In 2016 zal het vervolg hiervan opnieuw een podium krijgen tijdens Duurzame Dinsdag op 6 september.

 

Werk jij mee om dit landelijke event in 2016 tot een succes te maken? Heb jij oog voor wat er leeft in de duurzame sector? Heb je ideeën om Duurzame Dinsdag bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen? Ben je zowel sterk met social media en CMS, als inhoudelijk op duurzaam gebied? Ben je zelfwerkzaam, ondernemend en denk je graag mee? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons stage te lopen!

 

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stageplek in hartje Amsterdam. Samen met het projectteam ga jij de uitdaging aan meer duurzame ideeën voor de koffer te werven dan voorgaande jaren. Dat doe je door je actief in te zetten op social media en aan te haken bij actuele duurzame campagnes. Daarnaast neem je deel aan diverse overleggen, ondersteun je het team waar nodig in de organisaties van dit landelijke event en geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan je collega's. Een nog uit te werken onderdeel van de stage is een onderzoek onder sponsors en initiatiefnemers.

De stageperiode is van 14 maart 2016 t/m 9 september. In overleg is hiervan af te wijken, mits je aanwezig bent op de dag van en de weken voorafgaand aan Duurzame Dinsdag. Stagiairs ontvangen een vergoeding van 150 euro op basis van 36 uur.

 

De organisatie

Duurzame Dinsdag wordt georganiseerd door Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong tot oud de natuur dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en energie. Dit doen we met twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals. Dat maakt IVN een unieke partner in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het projectteam van Duurzame Dinsdag werkt vanuit het kantoor in Amsterdan. Lees meer op www.ivn.nl.

 

Interesse?

Stuur een korte motivatie en CV naar s.vanderploeg@ivn.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sigrid van der Ploeg via de mail of 06-46413857.