Duurzame dinsdag
28 augustus 2017

De 3 beste initiatieven Greenchoice Energieprijs 2017

Dit zijn de 3 genomineerden voor de Greenchoice Energieprijs 2017! Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs. De jury heeft uit alle initiatieven in de koffer de top 3 ideeën gekozen. Op Duurzame Dinsdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie ontvangt de ondersteuningsprijs t.w.v. 1000? Houd 5 september aanstaande onze Twitter en Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

 

PHYSEE

PowerWindows zetten via onzichtbare zonnecellen licht om in elektriciteit. Daarmee maakt PHYSEE nieuwe bedrijfspanden vrijwel volledig energieneutraal. Een idee van: Willem Kesteloo. Locatie: Delft.

Website: http://www.physee.eu/

 

Hoog temperatuur Warmtepomptechniek

De CO2 warmtepomp van Thermopunt Katwijk zorgt ervoor dat huizen zonder veel aanpassingen gasloos kunnen worden en zorgt daarmee voor energiebesparing. Een idee van: Tinus de Vreugd. Locatie: Katwijk aan Zee.

Website: www.co2warmtepomp.info

 

Nerdalize

De server-verwarming van Nerdalize zet de restwarmte van computerservers om in warm water. Een idee van: Boaz Leupe. Locatie: Delft.

Website: https://www.nerdalize.com/

 

 

Greenchoice Energieprijs

Duurzame energieleverancier Greenchoice helpt iedereen graag groene keuzes te maken. Dat wil zeggen: bewust omgaan met energie, verspilling vermijden en zelf duurzame energie opwekken. Zo werken we met elkaar naar een duurzaam Nederland. Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs.