Duurzame dinsdag
U bent hier:  Home  /  Nieuws  /  Asito Sociale-innovatieprijs 2017
17 mei 2017

Asito Sociale-innovatieprijs 2017

Hoe verbind jij mensen?

Duurzaamheid is voor Asito een goede balans tussen de drie P’s van People, Planet en Profit. Aandacht voor het sociale aspect is daarin essentieel. Asito zet zich in om de thema’s integratie, diversiteit en inclusiviteit op de agenda te krijgen in het Nederlandse bedrijfsleven. Asito zelf heeft de afgelopen twee jaar meer dan 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen aan een baan en daarmee een plek in de maatschappij. Tijdens Duurzame Dinsdag reikt Asito the Asito Sociale-innovatieprijs uit!

Heb jij een idee of initiatief rond inclusief ondernemen? Betrek jij bijvoorbeeld op vernieuwende wijze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer bij het arbeidsproces. Of breng jij vluchtelingen én Nederlanders met elkaar in contact. Kortom, heb jij een idee hoe iedereen weer mee kan doen? Doe dan mee aan Duurzame Dinsdag!

 

Vorig jaar werd deze rijs gewonnen door ‘Hack your Future’, het initiatief van Gijs Corstens om vluchtelingen op te leiden tot computerprogrammeurs. Bekijk hieronder de video!